Werken bij Bouwgroep Buitenhuis

Wil jij werken in een leuk team en bouwen aan uiteenlopende projecten? Nieuwbouw of verbouw van woningen, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie of projectbouw? Maak kennis met ons! Bouwgroep Buitenhuis.

Vacature Werkvoorbereider

Functie omschrijving

Als werkvoorbereider werk je zelfstandig en in teamverband aan verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele voorbereidingstraject van start tot oplevering. Je verzorgt alle voorbereidende werkzaamheden voor ‘’onze jongens’’ in de uitvoering.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en de voorbereidingsplanning m.b.t. inkoop e.d. en draagt bij aan een soepel en gestroomlijnd bouwproces.

Functie eisen

  • MBO bouwkundige opleiding.
  • Ervaring in de werkvoorbereiding op zelfstandige projecten.
  • Bekend zijn met het werken met een kwaliteitssysteem en bij voorkeur ook met de LEAN-methodiek.
  • In bezit van diploma VCA-VOL (of bereid deze te behalen).
  • Teamplayer.

Wij bieden

Een fulltime zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer met veel kennis en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor 40 uur per week.

Ons DNA

Bouwgroep Buitenhuis is een middelgroot bouwbedrijf, dat opereert in het werkgebied Groot-Amsterdam en Noord-Holland. Ons nieuwe duurzaam gebouwde kantoor is gevestigd op bedrijventerrein De Dollard in Watergang, vlak aan de A10. Al sinds 1956 streven wij bij de realisatie van projecten naar de hoogste graad van perfectie en volledige klanttevredenheid. Blauw is niet voor niets de bedrijfskleur, want die staat voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Geïnteresseerd?

We nodigen je graag uit voor een gesprek.
Voor meer informatie neem contact op met Michael Besselink (020-4823655 of solliciteren@bgbl.nl)

Meer weten over onze aanpak?

We vertellen het graag in een persoonlijk gesprek.