De certificeringen van Bouwgroep Buitenhuis

Intern kwaliteitssysteem

Bouwgroep Buitenhuis werkt al jaren met een intern kwaliteitssysteem. Wij hebben onze manier van werken vastgelegd in de nodige procedures en wij zijn ISO 9001-2015 gecertificeerd. Niet alleen de vraag vanuit de markt, maar ook onze hoge kwaliteitseisen en de daarbij behorende manier van werken zijn onlosmakelijk verbonden met ons managementsysteem voor kwaliteit.

VCA Certificaat

Met het het VCA certificaat tonen wij aan dat wij er alles aan doen om aan de ARBO wet- en regelgeving te voldoen en om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen. Veilig, gezond en milieubewust werken staan bij ons centraal. Wij monitoren onze projecten van start tot oplevering op deze punten.

FSC® keurmerk

Het internationale, onafhankelijke  FSC® keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen met alle aandacht voor de mensen en dieren, die van het bos afhankelijk zijn.  FSC® staat voor Forest Stewardship Council.

PEFC ™ keurmerk

PEFC ™, Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes, is een wereldwijd, non-profit en onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het uiteindelijke doel van PEFC ™ is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.

Erkend Leerbedrijf en Bouwmensen

Bouwgroep Buitenhuis is een SBB-erkend leerbedrijf en wij hebben verschillende ervaren leermeesters in dienst. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra, en bevordert vakmanschap en professionalisering. Voorheen werden deze taken uitgevoerd door Fundeon. De reeds afgegeven erkenningen door deze organisatie blijven dan ook van kracht.

Wij hebben verschillende ervaren leermeesters in dienst.

Bouwmensen is in 2012 opgericht vanuit de Vakgroep Opleidingsbedrijven van Bouwend Nederland. Bouwmensen voorziet de bouwwereld van nieuwe generaties vakmensen.

Meer informatie

Lid van BouwGarant

Bouwgroep Buitenhuis is lid van BouwGarant. Indien gewenst verstrekken wij vanzelfsprekend een garantie onder BouwGarant.
Meer informatie over BouwGarant

Lid van Bouwend Nederland

Bouwgroep Buitenhuis is lid van Bouwend Nederland.
Meer informatie over Bouwend Nederland

Woningborg

Bouwgroep Buitenhuis is opgenomen in het Register van Ingeschreven Ondernemingen van Woningborg N.V. Wat betekent dit?
Dit Woningborg-certificaat brengt zekerheid bij de bouw of verbouw van een woning voor particuliere kopers en zakelijke opdrachtgevers van bijvoorbeeld huurwoningen, zorgappartementen of studentenunits. Het certificaat borgt de kwaliteit van uw woning op basis van de garantievoorwaarden van Woningborg en geeft dus meer zekerheid op een kwalitatief goede woning. Tevens is het risico van een aannemer die failliet gaat tijdens de bouw verzekerd en zorgen zij dat uw woning wordt afgebouwd. Ook het herstel van gebreken bij nieuwbouwwoningen na oplevering zijn gewaarborgd onder de Garantie- en waarborgregeling van Woningborg. Indien gewenst verstrekken wij vanzelfsprekend een garantie onder Woningborg. Meer informatie over Woningborg

Meer weten over onze aanpak?

We vertellen het graag in een persoonlijk gesprek.