Erkend Leerbedrijf

Bouwgroep Buitenhuis is een SBB-erkend leerbedrijf en wij hebben verschillende ervaren leermeesters in dienst. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra, en bevordert vakmanschap en professionalisering. Voorheen werden deze taken uitgevoerd door Fundeon. De reeds afgegeven erkenningen door deze organisatie blijven dan ook van kracht.

Wij hebben verschillende ervaren leermeesters in dienst.

Bouwgroep Buitenhuis onderschrijft het belang van opleiden van eigen personeel om de Buitenhuis-cultuur te garanderen. Daarom stimuleren wij onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en te verbeteren. Op basis van de competenties van ons personeel en hun persoonlijke ambities maken wij een gericht bedrijfsopleidingsplan.

Opleiden is investeren in de toekomst. Wij beschouwen dit als een uitdaging en een investering in de kwaliteit van ons bedrijf. Jonge medewerkers krijgen volop de kans zich te ontplooien en door te groeien. Het vakmanschap staat binnen ons bedrijf hoog in het vaandel en wordt zo te allen tijde gewaarborgd.

Diensten

Bekijk onze andere diensten.

Meer weten over onze aanpak?

We vertellen het graag in een persoonlijk gesprek.