Bouwgroep Buitenhuis is een kleinschalige onderneming met grote mogelijkheden. Wij zijn zeer klantgericht en bieden kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij voeren graag opdrachten uit voor woningcorporaties, ontwikkelaars, stadsdelen, schoolbesturen en gemeenten maar ook voor bedrijven en particulieren.

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door gedegen ketensamenwerking met betrokken en betrouwbare partners. We bouwen via de Lean-methodiek waarbij we onze klanten zo effectief mogelijk van dienst kunnen zijn. We stellen samen met de opdrachtgever meetbare doelstellingen op die we regelmatig tussentijds evalueren. Door korte lijnen binnen de organisatie werken wij flexibel zodat wijzigingen of eventuele klachten snel worden doorgevoerd en afgehandeld. 

Bouwgroep Buitenhuis bestaat uit twee werkmaatschappijen met ieder hun eigen expertise voor verschillende typen klanten en een ontwikkelmaatschappij die wij hebben opgericht met een van onze samenwerkingspartners. 

- Bouwmaatschappij Buitenhuis b.v.: deskundig op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie,

- Aannemingsbedrijf Buitenhuis b.v.: gespecialiseerd in verbouwingen en onderhoudswerken voor particulieren,

- I&B Ontwikkel b.v.: gericht op planvoorbereiding en ontwikkeling in renovatie en nieuwbouw.

Bouwgroep Buitenhuis is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en wij beschikken over EPA-adviseurs voor labeling en maatwerkadvies. Ons bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland, lid van afdeling Amsterdam van Bouwend Nederland. Daarnaast beschikt ons bedrijf over een bedrijfscode die is geregistreerd bij het SBIB (Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid). Tevens betrekken wij als erkende leerbedrijven leerlingen van Bouwmensen-Amsterdam en Bouwmensen KZW, opleidingsinstituten voor jonge bouwvakkers.

U kunt van ons uitstekend werk, een adequate handelswijze en een concurrerende prijs verwachten. Door de duidelijke structuur van het bedrijf is de communicatie tussen alle partners direct en efficiënt. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren bij het verwezenlijken van al uw wensen en doelstellingen. De klant staat bij ons centraal en als opdrachtgever heeft u altijd een vast contactpersoon. Naast alle zaken omtrent, verbouw en onderhoud, dragen wij ook zorg voor naleving van de regels, een bouwvergunning en subsidieaanvraag. Kortom: al uw zaken zijn bij ons in goede en betrouwbare handen.

De gemiddelde jaaromzet van Bouwgroep Buitenhuis bedraagt € 12.000.000,-. Ons werkterrein bevindt zich voornamelijk in Noord-Holland.

(Onze bouwkundige onderhouds- en serviceafdeling bestaat uit twee allround timmerlieden die elk beschikken over een onderhoudsbus.) 

De jaarrekening wordt samengesteld door accountantskantoor NBC Van Roemburg & Partners B.V. te Volendam. Contactpersoon aldaar is de heer H. Tuijp.