Er zijn verschillende garantievormen mogelijk. Bouwgroep Buitenhuis biedt verschillende verzekerde garanties:

Woningborggarantie (voor woningbouwcoöperaties en ontwikkelaars)
Bouwgarant (voor particulieren)

Woningborg
Bouwgroep Buitenhuis is opgenomen in het Register van Ingeschreven Ondernemingen van Woningborg N.V. Wat betekent dit? 

Dit Woningborg-certificaat biedt woningbouwcoöperaties en ontwikkelaars zekerheid wanneer uw bouwonderneming onverhoopt failliet gaat tijdens het bouwen van een project. Het zou - in theorie - voor kunnen komen dat het bouwbedrijf dat u in de arm heeft genomen om uw project te bouwen falliet gaat voordat het afgebouwd is. De kosten zouden zonder Woningborg-certificaat voor uw rekening zijn. 

Om onze klanten gerust te stellen en hen ervan te verzekeren dat hun huis zonder extra kosten wordt afgebouwd, hebben wij het Woningborg-certificaat. Het Woningborg-certificaat zorgt ervoor dat uw woning zonder meerkosten wordt afgebouwd én dat de bouwkundige kwaliteit ervan tot zes jaar na oplevering gewaarborgd wordt. Bij ernstige gebreken heeft u zelfs tien jaar garantie!
www.woningborggroep.nl
Bouwgarant
Bouwgroep Buitenhuis biedt ook haar particuliere klanten de mogelijkheid zich te verzekeren voor schade bij een eventueel faillissement. De Verbouwgarantie van BouwGarant biedt particulieren de zekerheid dat in deze situatie afbouwkosten worden vergoed. Ook heeft u garantie tegen verborgen en constructieve gebreken (na oplevering). 

www.bouwgarant.nl
Bouwgroep Buitenhuis denkt met u mee en laat u niet in onzekerheid zitten!